За нас

Системата TexVision включва няколко вида висококачествени алуминиеви профила, които образуват рамки с различни размери. Сглобяват се лесно и са подходящи за направата на различни конфигурации.

Изображенията се отпечатват, като върху плата се пришива силиконова лента, която се вкарва в каналите на алуминия. Така платът се изпъва идеално и не остават гънки.

Системата TexVision е подходяща за вътрешни декорации, събития, щандове, търговско обзавеждане, екрани, обемни фигури, тотеми, висящи и окачени тавани.

Тънки са и са много леки.  Доставят се на части. По този начин се спестяват транспортни разходи и се избягват повреди. Лесен монтаж и смяна на платна, дори и за хора без опит, което спестява разходи за поставяне. Подходящи са за многократна употреба.

Системата предлага различни ползи и ценови преимущества:
• Намален транспорт и логистични такси до 80%. При големи формати, плата се сгъва или навива на ролка, а рамката се изпраща разглобена.
• Простота на сглобяване. Намалява инсталационните разходи с до 90%. Монтажът на рамките става БЕЗ помощта на специални инструменти и е много бърз.
• Лесна смяна на текстилните пана със силиконова лента. БЕЗ нужда от квалифициран персонал.  Това прави TexVision идеална за редовни мотивни промени.
• Цялата система е изработена от съвременни екологично чисти материали, 100% рециклируеми. Отпечатаните текстилни пана не съдържат PVC , нямат миризма и са лесни за подмяна, не се мачкат.
• Лесна подръжка. Специално подбраните текстили, които използваме не задържат петна, не оставят следи от пръсти и не поемат миризми. Могат да се перат в пералня, не оставят гънки.
• Всички използвани платове отговарят на стандартите за пожарна безопасност от клас B1.